Vergaderruimte                                                                                                                                  Professional Organizing
Ligging l Vergaderkamer l Tarieven l Faciliteiten l Contact                               Voor bedrijf en particulier l Contact


De ligging van
Zandstraat19


Jerusalemklooster
Zandstraat19is gebouwd op de fundamenten van de vroegere Jerusalemkerk. Het voormalige Jerusalemklooster organiseerde in de middeleeuwen vanuit deze plek pelgrimstochten naar Jerusalem.

Loopafstand
Zandstraat19 ligt in
het centrum van Culemborg, waar winkels, leuke restaurants en historische bezienswaardigheden te vinden zijn.
Voor liefhebbers van natuur en stilte zijn de uiterwaarden aan de Lek, een prachtig wandelgebied op een loopafstand van 10 minuten.

Kunst!
De buren van Zandstraat19 zijn de kunstenaars Henny van der Meer en John Sikking. In de vergaderkamer hangen schildererijen van John Sikking.  Hun atelier is op afspraak te bezoeken.

Bereikbaarheid
Culemborg is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf de snelweg ben je in 6 minuten op locatie en er is voldoende parkeergelegenheid, zelfs voor de deur.  Ook met de trein is de locatie goed bereikbaar. Vanaf het station Culemborg is het ongeveer 10 minuten lopen naar Zandstraat19.